Jobs

TOP-electronics is een groeiende professionele, technisch gedreven organisatie, met een informele bedrijfscultuur en houdt zich bezig met de distributie van diverse elektronische componenten en modules in de productgroepen M2M, Wireless & IoT, Motion Control, Power Conversion, Test & Measurement, Precision Analog en Actieve en Passieve componenten.

We hebben vestigingen in de USA en in de BeNeLux, waar we voor het hoofdkantoor in Krimpen aan den IJssel op zoek zijn naar een nieuwe collega die ons team komt versterken.

Sales - product manager 

In de functie van Sales - Product Manager bij TOP-electronics ben je verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de bestaande productgroepen M2M, Wireless & IoT, Motion Control, Power Conversion, Test & Measurement, Precision Analog en de actieve en passieve componenten.

Jouw focus ligt hierbij de productgroep M2M, Wireless & IoT. De productgroep M2M, Wireless & IoT is namelijk het snelst groeiend en zeker voor die productgroep zijn we op zoek naar een professional. De markt kent snel opvolgende nieuwe ontwikkelingen en deze maak je, je graag eigen om zo een volwaardig gesprekspartner bij klanten en relaties te zijn. Je richt je op bestaande en nieuwe business en presenteert op overtuigende wijze het bedrijf en de producten.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van de afwikkeling van bezoeken en het relatiebeheer. We werken met een gedreven team mensen en willen alle bedrijfsactiviteiten met elkaar kunnen behartigen. Daarom zijn we – liefst op korte termijn – op zoek naar een collega die beschikt over technische kennis, weet van aanpakken, gedreven is en initiatief toont.

Lijkt het je leuk om bij ons bedrijf te werken, stuur dan uw cv en motivatie naar vacature@TOP-electronics.com.

Headquarter

Maerlandtweg 16
2921 LC Krimpen aan den IJssel
The Netherlands
+31 (0)180 580 492

Postal address
Postbus 439
2920 AK  Krimpen aan den IJssel
The Netherlands


TOP-electronics USA

TOP-electronics USA
8340 N. Thornydale Rd.
   Suite #110 -122
Tucson, Arizona 85741
+1 (623) 670-5780

Ongezoet | Mobile Ongezoet | Web Ongezoet | Social Media
Ongezoet, een cross digitaal bureau Ongezoet, een cross digitaal bureau